Doğum günün kutlu olsun Webrazzi! #iyikidogdunwebrazzi

Doğum günün kutlu olsun Webrazzi! #iyikidogdunwebrazzi

Bugün Webrazzi'nin doğum günü! Bundan tam 6 yıl önce, 10 Ağustos 2006'da Webrazzi'nin ilk haberini yazmıştım.

Geçen yıllar içinde birlikte bir sürü şey yaşadık. Hepsini saymaya başlamayayım, belki başka bir yazıda. Ama özet olarak birlikte büyüdük, hatta büyüdük büyüdük sonunda tüm dünyanın dikkatini çeken bir sektör olduk.

Bir odada yazdığı kodla web sitesini açan, sonra o siteyi satıp daha büyük işlere yelken açan Türkiye'nin önemli internet girişimcilerini birlikte tanıdık. Aslına bakarsanız biz de öyle olduk. Tek başıma evden başladığım Webrazzi, ilk yılından sonra ofisine geçti, bugün ise yeni ofisinde ve harika bir ekibi var. Yıllar geçti, biz büyüdük, siz büyüdünüz, sektör büyüdü, aramıza yeni katılanlar oldu, onlara destek olur, yol gösterir olduk, yol göstermeye de devam edeceğiz.

Bugün dünya çapında internet şirketlerine kafa tutan internet şirketlerimiz, dünya çapındaki yatırımcıları kapısında sıraya dizen internet girişimcilerimiz var. 300 bin dolarlık şirket satın almalarına ağzımız açık bakarken, bugün milyar dolarlık şirketler kurma hedefini yaşıyoruz. Bu noktaya birlikte geldik ve hep birlikte bu sektörü yarattık.

Biz buradayız ve yine sektörümüz büyüsün, onunla birlikte hepimiz büyüyelim diye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğum günümüzü de herşeyi paylaştığımız gibi sizlerle paylaşalım istedik. Eğer kutlamak isterseniz bu yazıyı retweet edebilir ya da aşağıdaki düğmeye basabilirsiniz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.