pillinetwork'ün yeni girişimi sosyomat

pillinetwork, sahibi oldukları hafif.org, bildirgec.org, zamazing.org, 3ayak.org, 22dakika.org sitelerinin yanına çok yakında bir yenisini daha eklemiş olacak.Sosyomat adını verdikleri site birkaç hafta içinde yayına girecek olmasına karşın henüz BETA aşamasında ve sınırlı kullanıcı ile testleri sürüyor.
pillinetwork'ün yeni girişimi sosyomat

Sosyomat.com LogoUzun zamandır çalışmalarını yakından takip ettiğim ve girişimlerini çok dikkat çekici bulduğum, ülkemizin özellikle web alanında yaratıcı, inovatif ve girişimci olarak adlandırabileceğim en etkili grubu (aslında şirketi, dışarıya da iş yapıyorlar) pillinetwork, sahibi oldukları hafif.org, bildirgec.org, zamazing.org, 3ayak.org, 22dakika.org sitelerinin yanına çok yakında bir yenisini daha eklemiş olacak.

Sosyomat adını verdikleri site birkaç hafta içinde yayına girecek olmasına karşın henüz BETA aşamasında ve sınırlı kullanıcı ile testleri sürüyor.

Öncelikle kendilerine bana bu aşamada sistemlerini inceleme fırsatı verdikleri ve daha da önemlisi sosyomat'ı detayları ve ekran görüntüleri ile ilk duyuran kişi olma imkanını sağladıkları için teşekkür ederim.

Sosyomat.com

Sosyomat'ı herhangi bir kategori içinde tanımlamak güç olsada sosyal ağlara başarılı bir örnek demek sanırım en doğru açıklama olacaktır.

Ana özellikleri ile anlatmak gerekirse.

Arkadaşlarınızı eklediğiniz, ortak ilgi alanına sahip diğer kullanıcılarla bağlantılar oluşturduğunuz, çeşitli başlıklar hakkında yorumlar (ahkam) yazdığınız, hatta kendi sayfanızı oluşturup buradan kişisel blogunuzda yada diğer pillinetwork sitelerinde yazdığınız yazılarınızı da yayınlayabildiğiniz biraz myspace, biraz squidoo ve biraz ziki tadında ama en önemlisi tamamen pillinetwork kokan harika bir site diyebilirim.

Sosyomat.com

Tabi sisteme diğer pillinetwork sitelerinde olduğu gibi pillihesap ile giriş yapabildiğinizi belirtmekte de fayda var.

Sosyomat'ın tüm detaylarını burada anlatmak yerine sizleri çok yakında gerçekleşecek olan açılışlarını takip etmeye davet ediyorum.

Web 2.0 konsepti ile bütünleşen sosyal ağların, ülkemizdeki örneklerine göre farklılaşan özellikleri ile açılışını takiben çok kısa bir sürede çok güçlü bir konumda yer alacağını düşündüğüm sosyomat'ın bu alanda parmakla gösterilen girişimler arasında yer alacağına inanıyorum.

Yaklaşık bir buçuk (1,5) ay önce kişisel blogumdaki bir yazımda söylediğim gibi ülkemizde ve dünyadaki internet gelişimini ve trendlerini yakından takip eden ve bu gelişmeleri hem kullanıcıları hem de kendileri için fırsata dönüştürmesini bilen sayılı şirketlerden olan Pilli'yi sosyomat gibi bir servisi yarattıkları için tekrar tebrik ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.