Bucketz App Store'da featured uygulamaların arasındaki yerini aldı

Bucketz App Store'da featured uygulamaların arasındaki yerini aldı

Dün detaylı olarak incelediğimiz İstanbul merkezli oyun şirketi Picnic Hippo'nun oyunu Bucketz bugün yayına girdiği App Store'da hem genel hem de oyun kategorilerinde "featured" uygulamaların arasındaki yerini aldı.

Bugüne kadar bir girişimi 24 saat içinde iki kere haber yaptığımız pek görülmemiştir. Ama söz konusu bir Türk oyun şirketi olunca ve aynı gün içinde App Store'a girip sonrasında da sadece Türkiye değil, tüm dünya App Store'larında featured edilince, haliyle işin boyutu değişiyor. Şahsen benim hatırladığım benzer şekilde tüm dünyada featured edilmiş başka bir Türkiye merkezli iOS uygulaması olmamıştı. Büyük olasılıkla bugün içinde dünyanın önemli teknoloji ve oyun sitelerinde de haberlerini okuyacağınız Bucketz, Türkiye için Fırat Demirel'in de Webrazzi'deki yazısında bahsettiği gibi umut vaadeden bir girişimin ürünü.

Ben sözü fazla uzatmadan hızlıca sizlerle bu detayı paylaşmak ve Bucketz henüz radarınıza girmediyse hemen incelemenizi önermek istedim. Çünkü bugün ve önümüzdeki dönemlerde dünya çapında ses getirecek haberlere konu olacağına inandığım bu şirketi şimdiden tanımanız sizler için değerli olacaktır. ;)

Bucketz'ı buradan indirebilir ve deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.