ViewPad10e fiyat-performansta iddialı

Türkiye’de de tablet pazarındaki hareketlilik yaz aylarının rehavetine karşın sürüyor. Son olarak ViewSonic, KVK ile işbirliği içinde ViewPad10e tabletini Türkiye pazarına tanıttı.

ViewPad 10e tablet 3G ve Wi-Fi bağlantılı olmak üzere iki ayrı seçenekle piyasaya sürülüyor. İki modeled de 1 Ghz Cortex işlemci bulunuyor. İnceliğiyle dikkat çeken tablet, Android’in son sürümü olan Ice Cream işletim sistemiyle çalışıyor.

Cihazın ekranı 9.7 inç diyagonal boyuta sahip ve firmanın açıkladığına gore SuperClear IPS ekran güneş ışığında bile net görüntüler almamızı sağlıyor. Ekranın bir başka özelliğiyse 180 derecelik açılardan tatmin edici izleme deneyimi yaşatabilmesi. Alüminyum alaşımlı övde sağlamlık hissi uyandırıyor.

ViewPad10e 4GB dahili depolama alanıyla geliyor, 16GB SD kart da cihazla birlikte hediye ediliyor. USB ve HDMI kapıları başka cihazlarla etkileşim sağlıyor. Diğer özellikleri arasında Flash desteği, Viewscene3D 3 Boyut, sezgisel ve etkileşimli arayüz, 5450mAh pil, 1.3 MP çözünürlüklü ön kamera ve Bluetooth var.

ViewPad10e, KVK’nın işbirliğiyle ve bazı ek avantajlarla piyasaya veriliyor. 24 saatte servis güvencesi, kazalara karşı güvence, KVK anti-hırsız, KVK bulut, mobil güvenlik bunlardan bazıları.  Anti-hırsız özelliğinde KVK’ya tabletin çalındığını bildirdiğinizde, tabletten hırsızın fotoğrafını çekmesi ilginç özelliklerden biri.

ViewPad10e Türk tüketicisine 699 TL’ den başlayan fiyatlarla Ağustos ortası gibi sunulacak. Fiyat-performans oranı açısından avantajlı gibi görünen tabletin özellikle Fatih projesi çerçevesindeki rekabeti kızıştıracağı da düşünülebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.