İlginç çıkışlarıyla tanınan Twitter CEO'su Dick Costolo'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Los Angeles Times gazetesine konuşan Dick Costolo, Twitter'ın halka açılmasının zaman alacağı, yakınlarda bunu gerçekleştirmeyi planlamadıklarını söyledi.

Twitter'ın borsaya açılmak için şu anda hiç bir nedeninin olmadığını söyleyen Costolo, "Şirketi küçük bir yönetim kuruluyla büyütmek istiyoruz. Öte yandan önümüzde Facebook'un borsa örneği var. Zayıf yakalanmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Costolo'nun açıklamalarındaki diğer çarpıcı nokta şirketin finansal durumuyla ilgili. Dick Costolo Twitter'ın kamyon dolusu paraya sahip olduğunu üstüne basa basa söyledi, ancak şu anda şirketin kârlılığından pek memnun olmadığını da ekledi.

Mobil cihazlardaki reklam modeliyle sık sık övünen Costolo, 2012 yılı sonuna kadar reklam verenlerin sayısını giderek katlayacaklarını iddia etti. Costolo, Twitter'ın şu anda binler seviyesinde reklam vereni olduğunu ifade ederek, 2012 sonunda bu rakamı 10 binler seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Costolo'nun açıklamalarından da görüldüğü üzere Twitter finansal olarak iddiasını sürdürüyor. Ancak hınzırlıklarıyla da bilinen Dick Costolo'nun Los Angeles Times muhabirinin sorusuyla dalga geçmek için bu şekilde yanıt verdiği ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor kanımızca :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.