IMDb uygulaması 40 milyon kez indirildi, yenilendi

IMDb uygulaması 40 milyon kez indirildi, yenilendi

Internet Movie Data Base'in (IMDb) akıllı telefon uygulaması, web sitesinde olduğu gibi, kısa zamanda filmseverlerin gönlünü fethetti. Ancak platformun akıllı telefon uygulaması, web sitesini deneyimini sunmuyordu. IMDb, akıllı telefon uygulamasını güncelleştirdi ve daha fazla ayrıntılı bir uygulamayı takipçilerine sundu.

İlk olarak uygulamanın indirilme rakamlarından bahsetmek istiyoruz. 1 yıldan fazla süreden bu yana Android ve iOS işletim sistemleri için yayında olan uygulama şu anda 40 milyon kez indirilme rakamına ulaşmış durumda.

Küresel anlamada neredeyse tüm filmseverlerin dikkatini çeken IMDb için 40 milyon indirilme rakamı kulağa az gelebilir. Ancak IMDb bu rakamı arttırmak için akıllı telefon uygulamalarında bazı değişikliğe gitti.

Bugün yayınlanan güncellemeyle yenilenen uygulamada kullanıcılara IMDb web sitesine yakın bir deneyim sunuyor. Yeniliklerin başında 'More Like This' yani 'Benzeyenler' bulunuyor. Örneğin bir filmi beğenen bir kullanıcı benzer filmleri IMDb akıllı telefon uygulaması üzerinden görebiliyor.

 

Bunun yanı sıra kullanıcılara beğendikleri filmleri listeleme özelliği de güncellemeyle birlikte gelen yeni özellikler arasında. Film listeleme özelliğini kullanabilmek için seçilen film sayfasının sol üst köşesindeki ekleme düğmesine dokunmak yeterli oluyor.

Güncellemeyle birlikte gelen özellikler, şüphesiz IMDb'nin kullanım deneyimini biraz daha web sitesine yaklaştırıyor. Yeniliklerin IMDb akıllı telefon uygulamasının indirilme rakamlarını nasıl etkileyeceğini gelecekte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.