iPad Mini kimlerle rekabet edecek? [Karşılaştırma]

iPad Mini kimlerle rekabet edecek? [Karşılaştırma]

Apple, muhtemelen ürünleri hakkında en çok dedikodu üretilen teknoloji şirketi. Söylentileri en çok haksız çıkaran şirket de yine Apple. Son günlerde adı geçen bir söylenti 7-8 inçlik bir iPad'in büyük olasılıkla raflara çıkacağı yönünde. Peki tablet konusunda rakipsiz pazara giren Apple, iPad Mini ile nasıl bir ortamla karşılaşacak?

Bloomberg'in kaynaklarına göre iPad Mini 7-8 inç boyutunda olacak ve kimilerine göre Google, Nexus 7 ve Kindle Fire gibi rakipleri saf dışı edecek.

Gartner'a göre tablet pazarının yüzde 61'ine hakim olan Apple'ın iPad Mini'yi Ekim ayında tanıtması bekleniyor. Apple'ın farklı ekran boyutunda bir cihaz üretmesi şaşırtıcı olacak ama kaynakların bu konuda ciddi bilgiler sunduğu gürülüyor. iPad Mini'de "Retina Display" olarak adlandırılan yüksek çözünürlüğe sahip olmayacağı ve 200 dolar civarında olacağı paylaşılıyor.

iPad Mini'nin pazara girmesi durumunda iddalı olacağı kesin. Ancak şu anda piyasada yer alan farklı 7 inçlik tabletler var. Bunların başını da kısa süre önce tanıtılan Nexus 7 çekiyor. Microsoft merakla beklenen tableti Surface için 7 inç boyutunu tercih etmedi ama bu ayın ortasında çıkacak olan Nexus 7'nin ciddi bir etki yaratması bekleniyor.

7 inç tablet sahibi olmak isteyenler için şimdilik aşağıdaki seçenekler öne çıkıyor. iPad Mini bu listeye eklendiğinde (?) durumu yeniden ele almayı umuyoruz. Siz şimdiden tercihlerinizi paylaşabilirsiniz.

Apple'ı bekleyenler: Google, Samsung, Blackberry, Amazon ve HTC

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.