Google Docs artık çevrimdışı da editlenebilecek

Google Docs artık çevrimdışı da editlenebilecek

Google’ın uluslarası geliştirici konferansı Google I/O'ın başlamasının ardından ikinci günde de Google'dan ürün ve servisleri ile ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Etkinliğin ikinci gününde sahnedeki yerini alan Ürün Yöneticisi Direktörü Clay Bavor, Google'ın en revaçta olan hizmetlerinden birisi olan Google Dokümanlar (Google Docs) artık çevrimdışı iken de hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

Google Docs'taki çevrimdışı düzenleme yapabilme özelliği Chromebook, akıllı telefonlar ve web sürümlerinin hepsinde devreye girecek. Çevrimdışı iken yapılan düzenlemeler de kaydedilecek ve cihazlar çevrimiçi olduklarında senkronize hale gelecek.

Google Docs, son zamanlarda Evernote gibi alternatiflerine tercih edilmeye başlanmıştı fakat Google'ın bu son hamlesi ile birlikte Google Docs'un önemi biraz daha artacak ve kullanım oranlarını tekrar yükseltecektir. Artık tüm her yerde internet bağlantısı olduğunu varsayabilsek de, çevrimdışı hizmetler hala çok önemli ve çevrimdışı kullanım, bu ürüne olan eğilimi fazlası ile arttırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.