YouTube'lu Google+'lı Flipboard Android için yayında

YouTube'lu Google+'lı Flipboard Android için yayında

Kullanıcıların sayfa ve kategorileri kişiselleştirebildiği haber derleme uygulaması Flipboard, yayınladığı güncellemelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Android kullanıcılarının sabırsızla beklediği Flipboard, sürprizlerle beraber resmi olarak kullanıma açıldı.

Flipboard'un uzun zaman beri Android işletim sistemleri için bir versiyonun yayınlanması bekleniyordu. Hatta medya sponsoru olduğumuz LeWeb Konferası'nda Google’da ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı olan Bradley Horowitz'in ağzında Flipboard'un geleceğini aktarmıştık.

Google Play'de de  yer alan uygulamaAmazon AppstoreNook Store ve Samsung Apps mağazalarında yer alıyor. Flipboard CEO Mike McCue, uygulamanın Android için yayınlanan test versiyonunda bile çok başarılı olduğunu düşünüyor. Mike McCue'nun paylaştığı rakamlara göre Flipboard'un Android test sürümü 500 binden fazla indirilmiş durumda.

Flipboard'un yaptığı sürprizlerden de bahsetmek istiyoruz. Yukarıda paylaştığımız fotoğraftan da görüldüğü üzere Flipboard'a Google+ desteği gelmiş bulunuyor. Google+ kullanıcıları paylaşılan içerikleri Flipboard ekranından takip edebilecek. Diğer bir yeniliğinse YouTube videolarının Flipboard üzeriden takip edilebilecek olması.

Öte yandan yeni versiyon Flipboard uygulamasına daha fazla yerel kaynağın da girmiş bulunuyor. Her ne kadar Türkiye için çok geçerli bir uygulama olmasa da özellikle ABD'li kullanıcıların durumdan oldukça memnun kalacağını düşünüyoruz.

iPad'ler için yayınlanan ilk Flipboard uygulamasında sadece haber takibi yapılabiliyordu. Ancak Flipboard'un, şu anda haber derleme uygulamasının ötesine geçmiş bulunduğunu düşünüyoruz. Sosyal ağların yanı sıra geçen aylarda hizmete giren müzik servisi bu tezimizi fazlasıyla doğruluyor.

Android'ler için resmi Flipboard uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.