Google+ Flipboard'a Geliyor [LeWeb London]

LeWeb London'da sahneye çıkan önemli isimlerden biri Google'da ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı olan Bradley Horowitz'di. Horowitz Google'ın önemli ürünlerinden bahsederek başladığı konuşmasında tüm servislerini Google+'da kullanıcılara bağladıklarından bahsetti.

Horowitz, onlarca Google servisi arasında Google+'ın birleştirici etki göstereceğinden bahsediyor ve Google+ ile sunulan Circles ve Hangout gibi servislerin de çok kullanışlı olduğunun altını çiziyor. 170 milyon üyeye ulaştıklarını paylaşan Horowitz rakamların hızla artmaya devam edeceklerini düşünüyor. 11 ay önce açılan Google+'ın henüz üye satısının tepe noktasına ulaşmadığını düşünen Horowitz, üye sayısındaki artışın artarak devam edeceğini iddia etti.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Google I/O etkinliğinde Google platformlarına yönelik pekçok yeni özellik duyurulacak ancak Horowitz bir yeniliği LeWeb'de önceden duyuruyor. Google+ Flipboard partnerlerinden biri oluyor.

Önümüzdeki haftaki etkinlikte kullanıcılara sunulacak olan yenilenen Flipboard uygulamasına Google+ hesabınızı eklediğinizde profilinizdeki içerikler Flipboard formatında size sunulacak ve gördüğünüz içeriği diğer sosyal ağlarda paylaşabileceksiniz.

Dünyanın farklı bölgelerinden birçok kişiyi Hangout'a bağlanarak konuşmacılara sorularını sordular ve Google Hangout'un yeteneklerini gösterdiler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.