Vamelya.com: Kozmetik alanında yeni bir dikey girişim

Vamelya.com: Kozmetik alanında yeni bir dikey girişim

E-ticaret pazarında dikey girişimlerin sayısı giderek artıyor. Bu kitleye kozmetik, bakım ve iç giyim dikeyinde katılan son isimlerden biri de Vamelya.com.

Teoman Tunç'un kurucusu olduğu Vamelya, siteye girer girmez farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Bülent Bayraktar'ın geliştirdiği altyapı, Alev Yağlı imzalı tasarımla birleşmiş. Tasarımın her şey olmadığı gerçeğinden hareketle, Vamelya rakiplerinden ayrılmak için bazı farklılıklar da ortaya koymuş.

Kadın ve erkeklere hitap eden kozmetik, giyim, aksesuar ürünlerini satışa sunan girişimin kurucusu Teoman Tunç, Türkiye'de olmayan bazı ürünleri satışa sunarak rakiplerinden ayrıldıklarını söylüyor. İstenilen yaşa ve cinsiyete göre hediye seçimini kolaylaştıran "hediyematik sistemi" de Vamelya'nın farklı bir yanı olarak göze çarpıyor.

Öneriler bölümünde ürün çeşitliliğine uygun bilgiler paylaşılıyor. Vamelya, hediye konusuna önem verdiğini alışverişlerde kullanıcılarına hediyeler göndererek de göstermek istiyor.

Vamelya sloganı gibi renkli bir girişim ama e-ticaretin artan rekabet ortamında nasıl bir çizgi yakalayacağını görmek için biraz beklememiz gerekecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.