Webrazzi İlan'da yer alan güncel ilanlar

Webrazzi İlan'ı iki hafta önce açtığımızda, diğer servislerimizden farklı olarak, ne kadar ilgi göreceğini tam olarak kestiremiyorduk.

Geçmiş zamanlarda şirketlerden gelen istekler üzerine şekillendirdiğimiz İlan servisimiz, şirketlerin Webrazzi okuyucularına ulaşmalarını, servislerini onlara ücretsiz veya indirimli olarak sunabilmelerini veya bireylerin sitelerini ve domainlerini satabilmeleri için iletişim platformu kurmayı amaçlıyordu. Henüz iki hafta olmasına karşın sayfamıza şimdiden 11 ilan geldi.

Siz Webrazzi okuyucularına sunulan ilanları aşağıda tekrar inceleyebilirsiniz.

Webrazzi okuyucularına özel, Ideasoft E-ticaret paketlerinde çok özel fiyatlar!

Kaçırılmayacak büyük fırsat. Ideasoft E-ticaret paketlerinde çok özel fiyatlar.Webrazzi okuyucuları kampanya süresince bu e-ticaret fırsatından yararlanıp internet ortamında işleri için ikinci bir şube açabilirler.

AdWords reklamlarınızı Google'da göremedik! Webrazzi ayrıcalığıyla 150 TL'lik ilk reklamınız bizden

Google'da AdWords reklamlarınızı yayınlamadığınızı fark ettik. Bu, yeni müşterileri ve satışları kaçırdığınız anlamına gelir. Şimdi iletişime geçin reklamlarınız yayınlamaya başlasın. Sizi en kısa zamanda Google'da görmeyi diliyoruz!

AdresGezgini'nden Webrazzi okuyucularına 250 TL değerinde Google AdWords reklam fırsatı!

Google AdWords Sertifikalı İş Ortağı AdresGezgini, Webrazzi okuyucularına 250 TL değerinde Google AdWords reklam hizmeti hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için başvuru formuna "WB-AG-0523" kodunu ekleyip fırsattan hemen yararlanabilirsiniz.

Oyunvitrini.Com satılık!

Oyun sektöründe bir marka olan 6 yaşındaki oyun sitemiz www.oyunvitrini.com'u satıyoruz.

tatilotelleri.com domaini satılıktır!

Tatil sektörünün en kaliteli domainlerinden tatilotelleri.com satılıktır.

Birbirinden özel domainlerde Webrazzi ayrıcalığı: %20 indirim Kazlı Bilgi'ye ait birbirinden özel domain alımlarında "Webrazzi" referansı verenlere %20 indirim hediye!

En güzel alan adlarında Webrazzi okuyucularına %10 indirim!

Bilgintek olarak, 2012 yılında bizimle çokça iletişim kurmanıza sebep olan güzel alan adlarımızı satışa çıkartıyoruz. Webrazzi okuyucusu olduğunuzu belirtmeniz durumunda listedeki fiyatlar üzerinden %10 indirim yapılacaktır. Kampanyamızı kaçırmayın.

Webrazzi okuyucularına özel NoktaDomains.com'dan %10 indirim!

NoktaDomains.com'da 2012 yılının en çok talep gören alan adlarına çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sınırlı sayıda alan adı için yalnızca bir haftalığına geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için acele edin!

Webrazzi okuyucularına hepsiburada.com’dan 50 TL indirim fırsatı!

Hepsiburada.com’dan Webrazzi okuyucularına HP Pavilion G6-1307ET Notebook’ta 50 TL indirim! Kampanyaya katılmak için HBWEBRAZZI kodunu sepetinizdeki “Çek No” alanına girin ve indirimden yararlanın.

Sendloop'ta %20 indirim

Webrazzi okuyucularına özel, Sendloop email marketing servisinde aylık plan üyeliklerinde birinci ay için %20 indirim. Hemen Sendloop.com'da ücretsiz hesabınızı açın ve aylık planlarımızdan birine üye olurken WEBRAZZI-SUPER indirim kuponunu girin.

Kurumsalhaberler.com, Webrazzi okuyucularına %40 indirim sunuyor!

Kurumsalhaberler.com'da basın bültenlerinizi yayınlayarak kuruluşunuzun internette görünürlüğünü sağlayabileceğiniz, haberlerinizi duyurabileceğiniz ekonomik ve etkili üyelik planı olan Standart Paket yıllık 1.400 TL yerine 840 TL.

Webrazzi İlan'a buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.