Webrazzi TV Live: Canlı yayın başlıyor! İlk programlar bu hafta!

Webrazzi TV Live: Canlı yayın başlıyor! İlk programlar bu hafta!

Hakikaten çok oluyoruz :) Beşinci ayını dolduran Webrazzi TV'ye gösterilen ilgiden şımarmıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Sırada canlı yayınlarımız var. Webrazzi TV Live adını verdiğimiz kanalda sık periyotlarla röportajlar ve webinarlar düzenliyor, zaman zaman da son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyor olacağız. Hatta ilk test yayınımıza birazdan başlıyoruz. Bizden ayrılmayın.

Konumuza geçelim, ilk programlardan bahsedelim. 29 Mayıs Salı günü 11:00-12:00 saatleri arasında Microsoft Türkiye'de Yazılım Geliştirme Teknolojileri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Melek Pulatkonak ile Adams Capital Partners ortaklarından Nuray George Uğraş ile yatırım, girişimcilik ve Türkiye'de internet sektörü üzerine sohbet edecekler.

İkinci program ise 30 Mayıs Çarşamba günü 14:00-15:00 arasında, Microsoft'ta Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 79 ülkeden sorumlu Bölge Pazarlama Müdürü Mehmet Nuri Çankaya'ya ait. Çankaya, webinar formatındaki yayında Türk girişimciler için Orta Doğu ve Afrika pazarına açılmak, bölgedeki fırsatlar ve stratejilerle ilgili bilgi ve deneyimini paylaşacak.

Webrazzi TV Live'ın ilk konuklarının kısa biyografileri şöyle (yayın sırasıyla):

Melek Pulatkonak: Avusturya Lisesi’nden mezun oldu ve ABD’de soluğu aldı. London School of Economics and Political Science’dan iktisat derecesini alıp, New York Borsası’nda iş hayatına atıldı. Kısa bir süre İMKB Başkanı Osman Birsen’e Başkan Danışmanlığı yaptıktan sonra, Columbia Business School’da MBA eğitimini yapıp, girişimcilik profesörünnün uyarılarını dinlemeyerek girişimcilik macerasına atıldı. Hakia.com adındaki semantik arama motorundaki Genel Müdür Yardımcısı görevini ve 20 senelik yurtdışı macerasını sonlandırıp, Microsoft Türkiye’de Yazılım Geliştirme Teknolojilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Melek boş vakitlerinde TurkishWIN.com'un küratörlüğünü yapıyor.

Nuray George Uğraş: New York merkezli girişim sermayesi şirketi Apax Partners'ı temsilen 1999'da Adams Capital Management'a 'General Partner' olarak katılan Uğraş halen bu görevini sürdürüyor. Apax'a transfer olmadan önce McKinsey & Co. şirketinde yönetim danışmanı olarak görev yapan Uğraş, telekomünikasyon ve medya sektörlerinden büyük müşterilerle stratejik ve operasyonel alanlarda birlikte çalıştı.

Mehmet Nuri Çankaya: Bölge Pazarlama Müdürü olarak Microsoft'ta çalışmakta olan Mehmet Nuri Çankaya Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 79 ülkeden sorumlu olup Dubai'de yaşamaktadır. Bu görevi öncesinde Microsoft Türkiye'de Windows Pazarlama Grup Müdürü ve Teknoloji Pazarlama Yöneticiliği görevlerinde bulundu. ODTÜ'den mezun olup, İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA, Yeditepe Üniversitesi'nde doktora yapmıştır.Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki önemli konferans ve etkinliklerine konuşmacı olarak katılmaktadır. Her Şey Çıplak ve CIO El Kitabı başta olmak üzere 5 farklı kitabın yazarıdır.

Yukarıdaki programı takviminize hemen eklemenizi tavsiye ediyoruz. Son olarak Webrazzi Live TV'nin yayın periyodunu hızla artıracağımızı ekleyelim. İleride 24 saat yayına geçersek şaşırmayın. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.