adMingle: Sosyal ağlardaki paylaşımlar kazanca dönüşüyor

adMingle: Sosyal ağlardaki paylaşımlar kazanca dönüşüyor

Türk kullanıcıları sosyal medyayı çok sevdi. Hemen her türlü farklı sosyal ağ sitesinde Türk kullanıcılar en büyük gruplardan birini oluşturuyorlar. Düşündüklerini, hissettiklerini, sevdiklerini ve sevmediklerini yazı, resim veya video olarak paylaşıyorlar, üstelik bunu da sosyalleşmekten öte başka bir beklentileri olmadan yapıyorlar.

Buna rağmen bu kadar çok kullanıcının bir araya geldiği sosyal ortamlarda her zaman bir (veya daha fazla) kazanç ihtimali de vardır. “Tutkunu Paylaş” sloganı ile yola çıkmaya hazırlanan adMingle adlı yeni bir girişim işte tüm bu paylaşımlar sırasında bir de kazanç kapısı aralamayı hedefliyor.

Yeni bir reklam platformu ve kişisel bir reklam ağı olmayı hedefleyen adMingle şu anda sadece davetiye talepleri topluyor, ama aldığımız duyumlara göre kısa zaman içerisinde kapılarını kullanıcılara ve reklam verenlere açmaya başlayacak. Üzerinde yaklaşık 1 yıldır çalışılan ve BenTek Group’un yatırımını alan projenin kurucusu dijital ajans kökenli bir girişimci olan Arman Acar.

Kullanıcıların, markalara ait kampanyaları sosyal ağlardaki profillerinde paylaşmaları ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaları karşılığında gelir elde edecekleri bir modele sahip olan adMingle, kullanıcıların takip ettikleri kişilerin tavsiyelerinin karar vermeye etkisinin son derece yüksek olması gerçeğini temel alan bir sistem.

Henüz yayında olmadığı için daha detaylı bilgiye sahip değiliz ama bütün sisteminin ve ölçümlemelerin otomatik olarak gerçekleşiyor olması hem markaların, hem de yayıncıların çok fazla işgücü ayırmadan faydalanabilecekleri bir sistem olduğunu gösteriyor.

Sosyal ağlardaki açılışını Twitter ile yapacak olan adMingle resmen açılana kadar bu sayfada yer alan yayıncı ve reklam verenlere özel videoların sizlere daha iyi fikir vereceğini umuyorum.

Yayıncılar için

Reklam verenler için

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.