10 Türk girişimi TurkTechNet ile New York'ta

10 Türk girişimi TurkTechNet ile New York'ta

Girişiminizi hızlandıracak 20 kuluçka merkezi arasında gösterdiğimiz Turk Tech Net'in New York'taki ilk etkinliği dün itibariyle başladı. Cuma günü yapılacak sunumlar yerli girişimlerimizi Amerikalı yatırımcılara bir adım daha yaklaştıracak.

Turk Tech Net (TTN), teknoloji tabanlı Türk girişimcilerinin dünyaya açılmasını sağlamak için kurulan kar amacı gütmeyen organizasyon. Girişimciler, akademisyenler ve yatırımcılar tarafından destekleniyor. New York'taki ilk etkinlik METUTECH-İş Melekleri Ağı (METUTECH-BAN) ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği'nin (TGBD) işbirliği ve Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda düzenliyor.

Program çerçevesinde 200 başvuru arasından seçilen 10 yerli şirket şu anda tüm masraflar TTN organizasyonu tarafından karşılanmış şekilde New York’ta bulunuyor. 21-24 Mayıs tarihlerini kapsayan etkinlik programı çerçevesinde düzenlenen küçük bir "yatırım alma"  kampı da düzenleniyor.

Aşağıda yer verdiğimiz 10 girişimci 25 Mayıs'ta Amerikalı yatırımcıların karşısına çıkacak ve 10 şirketten kaçının Amerikalı yatırımcılardan yatırım almaya yakın olduğu belli olacak.

  1. hazelcast.com
  2. giderosmobile.com
  3. zibumigames.com
  4. inomera.com
  5. kade.com.tr
  6. kreadirect.com
  7. botego.com
  8. pixofun.com
  9. dakick.com
  10. hediyemo.com

Etkinlikve yatırım gelişmeleri konusunda gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Görsel Kaynak: @ekimnazimkaya

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.