Fidelity Growth Partners'tan Notonthehighstreet.com'a 15.7 milyon dolar yatırım

Fidelity Growth Partners'tan Notonthehighstreet.com'a 15.7 milyon dolar yatırım

Özellikle Avrupa pazarında gerçekleştirdiği yatırımlarla iddialı bir oyuncu olmaya çalışan Fidelity Growth Partner Europe, İngiliz pazar yeri modelinde bir e-ticaret sitesi olan Notonthehighstreet.com'a 10 milyon İngiliz Sterlini (yaklaşık 15.7 milyon dolar) yatırım yaptı. Yatırım, Notonthehighstreet.com'un D serisi hisselerine gerçekleşti.

Türkiye'deki pazar yeri modelindeki e-ticaret sitelerine tasarım olarak benzemeyen Notonthehighstreet.com'da 3 bin'den fazla satıcı bulunuyor. Sitede bulunan ürün adediyse 50 bin civarında. Fidelity Growth Partner Europe'un Avrupa'daki yatırım takvimine Türkiye'deki bazı girişimleri de dahil etmesi ihtimali bulunuyor. 

Fidelity Growth Partner Europe daha önce Curam Software, Neo Technologies, Seatwave, Inno Games, Wahanda ve Stylistpick gibi farklı kategorilerdeki şirketlere yatırım yaptığını da sözlerimize eklemek istiyoruz.

Fidelity Growth Partner Europe yetkililerinin Webrazzi'ye verdiği bilgiye göre şirket Türkiye internet sektörünü yakından takip ediyor. Yakın bir zamanda Fidelity Growth Partner Europe'un Türkiye'de bir internet şirketine yatırım yapması söz konusu olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.