Tivilogy.com: Dijital televizyon teknolojilerine analitik bakış

Tivilogy.com: Dijital televizyon teknolojilerine analitik bakış

Son 1-2 yılda ülkemizde kayda değer yüzlerce blogun doğduğuna şahit olduk. Bunların çoğu eski forumlardan evrilmiş, haber odaklı siteler olsa da, kaliteli içerik üreten kişisel blogların yanında az sayıda istikrarlı dikey bloglar da açıldı.

Blog dünyasına yeni adım attığını öğrendiğimiz Tivilogy.com da dijital televizyon teknolojileri konusunda aranan ilk adres olmak istiyor.

Türkiye’de dijital TV teknolojileri alanında bilgi paylaşımını esas alan blog, bu alanda tecrübeli 3 yazarı (Tanıl Ergin, Emre Çınar ve Uygar Boynudelik) ile katma-değer yaratmak ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Tivilogy, bizim zaman zaman altını çizdiğimiz dijital ve yeni nesil televizyon deneyimlerini daha derin bir bakışla mercek altına alıyor. Türkiye TV sektörünü çeşitli açılardan (oyuncular, rekabet, teknoloji) değerlendiriyor. Son kullanıcının davranışlarına da eğiliyor.

Yurtdışı pazarlarla karşılaştırmalı analizlere de site de yer vermeye başlayan Tivilogy, ilerde içeriklerini tablet ve smartphone uygulamaları ile bir e-dergi formatına  taşımak istiyor.

Dijital televizyon teknolojileriyle ilgiliyseniz Tivilogy.com'u bir kenara kaydedebilirsiniz. Bloglar demişken blogunuz için önemsemeniz gereken 10 temel ilke'ye göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.