Startup 2.0 oyun geliştiriciler için 2012 başvurularını açtı

Startup 2.0 oyun geliştiriciler için 2012 başvurularını açtı

Avrupalı girişimciler için düzenlenen bir yarışma olan StartUp 2.0 2012 başvurularını açtı. Bu yıl 'oyun' temasını işleyen yarışmaya geçen yıl olduğu gibi bu yıl da medya partneri olarak destekliyoruz.

14 Mayıs'ta başvuruları kabul etmeye başlayan StartUp 2.0, 2008'den sonra kurulan şirketleri ve bireysel oyun geliştiricileri yarışmaya davet ediyor. 2007′den bu yana Avrupa bölgesinin başarılı girişimcilerini seçmeyi amaç ediniyor ve bu yıl oyun konusunda yazılım ve donanım alanında geliştirme yapan en iyi girişimcileri bulmayı hedefliyor.

Seçim Süreci

Nonick'te yatırımcıların karşısına çıkacak girişimcilerin seçim süreci ön değerlendirmenin ardından Facebook'ta oylamaya açılacak. Başvuru ve oylama süreci 30 Mayıs'a kadar sürecek ve en çok oylanan 20 girişim jürinin beğenisine sunulacak.

Kazanan 5 girişim arasına girmeniz durumunda Bilbao'da düzenlenen Nonick Uluslararası İnternet Trendleri Konferansı'nda sahne alma şansına sahip olacaksınız.

Ödüller

Nonick'e gidecek 5 finalist, Amsterdam'da düzenlenecek olan The Next Conference 2013'e yüzde 60 indirimle katılabilecek. Kazanan ekip Finlandiya'da düzenlenen Arctic15 etkinliğine 2 kişilik biletin sahibi olacak. Ayrıca Windows ürünleri temelinde oyun geliştiren İspanyol girişimciler Microsoft Bizspark İspanya'dan bir adet Lumia 800 kazanacak.

Wayra ve The Next Web kazanan ekibe özel bir sunum imkanı sunacak. Bölgesel İnovasyon Platformu Beaz, katılımcılardan birini yatırım için mali destek, iş planı tavsiyeleri ve Bask bölgesinde ofis kurulabilmesi için destek olacak.

Geçen yıl  'mobil uygulama' konulu Startup 2.0 yarışmasının 5 finalisti arasında Türkiye'den katılan Nightbits de vardı ve 3. olmayı başarmıştı. Bu yıl Türkiye'den daha fazla girişimin katılım göstermesini ve daha başarılı sonuçlarla dönmesini bekliyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.