Webrazzi: Bir girişim hikayesi - Webrazzi Startup'12

Genelde Webrazzi etkinliklerinde kısa bir açılış konuşması yapan Arda Kutsal, bu kez kendi girişimi olan Webrazzi'nin hikayesini anlattı.

Genelde Webrazzi etkinliklerinde kısa bir açılış konuşması yapan Arda Kutsal, bu kez kendi girişimi olan Webrazzi'nin hikayesini anlattı.

Arda Kutsal, Webrazzi'nin artık yeni girişimcilere de ulaştığını da paylaşarak bir 'girişim' olarak Webrazzi'nin kuruluş ve büyüme hikayesini fikir aşamasından başlayarak adım adım izleyicilere aktardı.

ardakutsal.blogspot.com'da yazmaya başlayan Arda Kutsal, Webrazzi'yi 2006 Ağustos'da kurduğunu paylaştı. Kutsal'ın TepeHome ve Hemalhemsat.com ile başlayan kişisel blog yolculuğu, kendi tabiriyle "sektördeki şirketlerle ahkam kestiği yazılarla" devam etmiş.

Webrazzi'nin ilk etkinliği de 2008 Nisan'da Web2.0 Expo sırasında SanFrancisco'da düzenlenen davet olmuş. Bunun ardından Haziran 2008'de Webrazzi Techcrunch Meetup etkinliği ücretsiz olarak düzenlendiğini hatırlayanlar olacaktır. Arda Kutsal ilk olarak bu etkinlik için Techcrunch'a para ödediğini de söyledi.

Arda Kutsal devamında şunları paylaştı;

Şu an Webrazzi için ofiste çalışan 11, dışardan çalışan 6 kişi var. Para kazanır bir noktaya geldik. Artık MENA bölgesine ve Avrupa'ya odaklanmaya başladık. Arabnet'e ve Leweb'e sponsor olduk. Bundan sonra da büyüyerek yolumuza devam etmeye kararlıyız.

 

Webrazzi Startup'12 Sponsorları

Elmas Sponsor

Microsoft Türkiye

Platin Sponsor

iLab Ventures

Altın Sponsor

Çalışkan Kızılyel Hummingbird Ventures IBM

Dijital Medya Sponsoru

Sosyal Medya Sponsoru

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

Endeavor Türkiye Etohum Keyground

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.