Sennerdeysen: Lokasyon bazlı fırsat uygulaması

Sennerdeysen: Lokasyon bazlı fırsat uygulaması

Fırsat sitelerinin ilk çıktığı zamanlardaki hızlı büyümesi giderek yavaşlıyor ama kullanıcılar da fırsatlara iyiden iyiye alıştılar. Pek çok kullanıcı artık internette üzerinde “indirim” notu bulunmayan sitelerden alışveriş yapmaz oldular. Böyle olunca da fırsat alanında büyüme yavaşlıyor olsa da, yeni girişimlere yer açacak ilginin sürekliliği azalmıyor.

Bu alanda en yeni girişimlerden biri olan Sennerdeysen, lokasyon bazlı fırsatları bulmanızı sağlayan bir mobil uygulama. Kategorilere göre ayrılan fırsatları, fırsat sahiplerinin kendi girebildikleri uygulama yaklaşık 1 yıllık bir çalışmanın sonucunda Merlions ve Iravis tarafından hazırlandı.

Kredi kartının dışında mobil ödeme imkanı da sunan Sennerdeysen’in benzer servislerden önemli farklarından biri ürünün satış fiyatından komisyon almıyor olması. İşletmeler yayınlamak istedikleri fırsatlar başına ödeme yaptıktan sonra servis üzerinden yayınlanan fırsatlara ait ödemeyi, fırsatı yakalayıp mağazalarına gelen müşterilerden kendileri tahsil ediyorlar.

Geliştiricilerden aldığım bilgiye göre 1 Nisan’da açılan Ssennerdeysen’in lansmanı henüz gerçekleşmemiş ve servis için tanıtım faaliyetlerine başlanmamış durumda. Bu ay içerisinde resmi lansmanı yapılacak olan servis bu tarihten itibaren de tanıtım faaliyetlerine de başlayacak.

Henüz ciddi bir duyuru yapmamış olmasına rağmen Mayıs ayı itibariyle servis üzerinde kayıtlı 245 işletme bulunuyor. Servisin kullanıcıları ise şu anda binin üzerinde. 12 farklı kategoride yayınlanan fırsatlar arasında en çok ilgi görenler ise eğlence, yemek, giyim ve kişisel bakım sağlık olarak sıralanıyor.

Ücretsiz olan servisi iOS cihazlar için şu adresten indirebilir ve görüşlerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.