Zynga'dan yeni oyun: Bubble Safari

Dünyanın en büyük sosyal oyun şirketlerinden Zynga, 'arcade' türündeki ilk oyununu bugün içinde piyasaya süreceğini açıkladı. Bubble Safari adını taşıyan oyunda ana karakter Bubbles ormanda birlikte mutlu bir yaşam sürdüğü arkadaşı kaçırılınca onu kurtarmak için seferber oluyor.

Efektlerle görsel zenginlik kazandırılan oyunda pek çok seviye, özellik ve aksiyon bulunuyor. 'Arcade' oyunların dizaynı konusunda efsaneleşmiş Zynga çalışanı Mark Turmell, bu tip oyunların sosyal oyun adına harika bir altyapı sunduğunu söyleyerek yeni oyunu övüyor.

Öğrenmesi ve oynaması kolay olan oyunun, sosyal ağ etkisiyle hızla yayılacağını tahmin ediyoruz. Basit bir konsol oyununa benziyor ve bu anlamda konsoldan şaşmayan oyuncu kitleyi de kendine çekebilecek gibi görünüyor.

Oyun ilk açıldığında 65 bölüm barındıracak ve yeni bölümler de oyuna haftalık olarak eklenmeye devam edecek. Turmell, Zynga'nın oyunun önümüzdeki iki yıl boyunca yenilenmesine yetecek kadar fikir ve stratejiyi şimdiden depoladığını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.