Webrazzi TV tam istediğiniz gibi video sitesi olarak yayında!

Webrazzi TV tam istediğiniz gibi video sitesi olarak yayında!

Webrazzi TV'nin aktif olarak hazırlanan 4 programı olduğunu biliyorsunuz. "Girişimler Webrazzi Ofisinde", "Girişim Ofisleri", "Dijital İşler" ve "Haftanın Özeti". Bu programları düzenli olarak Webrazzi'de haber formatında sizlerle paylaşıyoruz. - Programlarımıza ilerleyen dönemlerde yenilerinin ekleneceğini bu fırsatla belirtmiş olayım.

Webrazzi TV programlarını haber formatında sizlerle paylaştığımız için, üzerinden zaman geçtiğinde okuyucularımız bu videolara ulaşamadıklarını, daha doğrusu Webrazzi içinde kolaylıkla bulamadıklarını bizlere iletiyorlardı.

Bu sorunun farkındaydık ve çalışma yapıyorduk. Bugün ise çalışmalarımız tamamlandı ve Webrazzi TV artık bir video sitesi, yani tam istediğiniz gibi Webrazzi TV adresinde yayına girdi. Beta olarak yayına aldığımız Webrazzi TV'de geliştirme yapmaya ve yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz.

Sözünü ettiğim Webrazzi TV programlarının yanı sıra, "Webrazzi Konferansları" ve sektördeki diğer konferanslara ait videoları da zaman içinde Webrazzi TV'ye ekliyor olacağız. Şu an için yayında olan bir grup konferans videosu bulunuyor. Ama elimizde sadece Webrazzi Konferanslarına ait 100 saatten fazla video olduğunu söylemiş olayım. Hepsini zaman içinde yayına alacağız ve sizlere sunacağız.

Oldukça sade ve kolay kullanılır bir Webrazzi TV tasarlamaya çalıştık. Umarım siz de beğenirsiniz.

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Webrazzi TV'de keyifli seyirler... ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.