Arabulvar.com: Limango'dan yeni bir e-ticaret sitesi ve pazaryeri

Arabulvar.com: Limango'dan yeni bir e-ticaret sitesi ve pazaryeri

Limango'nun yeni bir e-ticaret sitesini hayata geçireceğini uzun süredir duyuyorduk. Bugün duyumlarımızın büyük oranda kesinleşmesi ile şirketin Türkiye'deki son hamlesi Arabulvar.com'u hayata geçirmeye hazırlandığını söyleyebiliyoruz.

Bugün içinde kısa bir test yayınına alınan ve bizim o esnada inceleme fırsatı bulduğumuz site şu anda kapalı, ancak fazla uzun sürmeden aktif operasyona başlayacağını tahmin ediyoruz.

Ana iş modeli özel alışveriş üzerine kurulu olan limango, kendi bünyesinde açtığı dikey sitelerde kutu modelini de uygulamıştı. Arabulvar.com ile de hem klasik e-ticaret hem de pazaryeri modellerinde faaliyetlerini sürdürecek diye anlıyoruz.

Listelenen ürünlerin limango tarafından direkt satışının yanı sıra Arabulvar.com'da pazar yeri modeline uygun olarak mağaza da açılabiliyor. Sahibinden.com, Gittigidiyor.com, Sanalpazar.com, Yenicarsim.com gibi pazaryeri modelindeki e-ticaret sitelerine yepyeni bir rakip geldiğini ifade edersek sanıyorum ki yanlış olmaz.

Arabulvar.com haberi çok taze olduğu için hızlıca paylaşmak istedik. Kısa süre içinde limango yetkilileri ile iletişime geçip, yeni bilgileri alabilirsek haberi güncelleyeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.