Android geliştiricileri 21-22 Mayıs'ta Ankara'da toplanıyor

Android geliştiricileri 21-22 Mayıs'ta Ankara'da toplanıyor

Açık kaynaklı mobil işletim sitemi Android'in Türkiye'de pazar payını büyütmesi geliştiricilerin ilgisini bu yöne çekiyor. İstanbul'da çeşitli etkinliklere konu olan Android tabanlı uygulama geliştirme konusu bu kez Ankara'da Ankara Google Technology User Groups tarafından masaya yatırılıyor.

Android Geliştirici Günleri adlı etkinliğe Android'de uygulama geliştirmeye yeni başlayanlar, tecrübeli geliştiriciler ve meraklılar davet ediliyor. Android’e daha çok dikkat çekmeyi hedefleyen etkinlik, Andorid'in küresel pazarında yerli geliştiricilerin payını attırmayı amaçlıyor.

Android başta olmak üzere mobil teknolojiler üzerinde sunumlar, eğitimler ve çalıştaylara katılmak isterseniz  21-22 Mayıs tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'ne uğrayabilirsiniz. Tabii önce katılım formunu doldurmanız gerekiyor.

Program detaylarını androidgelistiricigunleri.com/tr/program adresinden ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin destekçileri arasında ODTÜ IEEE öğrenci kolunun yanısıra Google Technology User Group Istanbul da bulunuyor ve önümüzdeki dönemde benzer bir etkinliğin İstanbul'da da yapılabileceğini akla getiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.