Linkedin takvim özellikli yeni iOS uygulamasıyla artık iPad'de

Linkedin takvim özellikli yeni iOS uygulamasıyla artık iPad'de

Borsaya açılan ilk ve şu an için tek sosyal ağ olma ünvanını koruyan Linkedin, bu kez iPad uygulamasını hizmete sundu. App Store'dan indirilebilen güncel iOS uygulaması iPad uyumluluğu ve önemli bir özellikle geliyor.

Android ve Blackberry uygulamaları da bulunan Linkedin'in yeni iOS uygulaması, yeni iPad'e özel ve daha gelişmiş bir arayüzle geliyor. Linkedin Today servisi ile popüler haberleri toplayan Linkedin, yeni uygulaması ile haberler ve kişilere erişimi kolaylaştırıyor.

Yukarıda bahsettiğimiz önemli özelliğe gelecek olursak; Linkedin yeni takvim özelliğini devreye alıyor. Artık toplantı kayıtlarını Linkedin uygulamasında görebiliyorsunuz. Toplantıya katılacak kişilerin Linkedin profillerini de bu sayede hızlıca görüntüleyebiliyorsunuz.

Haber okumak için Linkedin Today servisinin daha fazla öne çıkarılacağını ve beğenileceğini düşündüğüm Linkedin iPad uygulaması, LNKD sembolüyle New York borsasına kota olan ABD'li şirket için kesinlikle olumlu bir gelişme olacaktır. Zira Quora'da "Linkedin'in neden iPad uygulaması yok" gibi başlıklar bulunuyor.

Android tablet uygulaması için doğru zamanı beklediğini söyleyen Linkedin yöneticileri, siteyi ziyaret eden aktif kullanıcıların yüzde 22'sinin mobil cihazlardan geldiğini söylüyor. iPad'den gelen trafiği göz önüne alarak yeni uygulamaya imza atan Linkedin, iş profesyonellerinin sabahın erken saatleri ile akşam iş çıkışından sonra (19:00-23:00) Linkedin'de vakit geçirdiğini de paylaşıyor.

Linkedin Şubat ayında Rapportive'i satın aldığını ve son çeyrekte gelirlerini ikiye katladığını açıklamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.