Klout skorları ne kadar önemli, liste başı kim?

Klout skorları ne kadar önemli, liste başı kim?

Klout skorları pek çok kullanıcı için önemli. İnsanlar sosyal web'de bıraktıkları etkiyi ölçümlemek ve etkilerini değerlendirmek için Klout skorlarını baz alıyorlar.

Bunları kimi zaman dijital sektörde işe alınırken bile İnsan Kaynakları departmanları tarafından ele alınan kıstaslardan biri olabiliyor. Aynı şekilde Klout skorlarının zaman zaman CV'lerde de yer aldığını ve insanların puanlarını arttırmak için yarıştığına şahit olabiliyoruz.

Sosyal medya ile birlikte artık herkesin birer mecra olduğu web ortamında, "kişisel tiraj" da önemli bir konu. Klout sizin için sosyal ağlarınızdaki tüm etkinizi, aldığınız beğeniler ve yorumları değerlendirerek yarattığınız etkiyi 100 puan üzerinden değerlendiriyor.

Peki listenin tepesinde kimler var? Listenin ilk sırasında Justin Bieber bulunuyor. Bieber elde ettiği skor ile ABD Başkanı Barack Obama'dan bile daha fazla etkiye sahip.

Listenin üst sıralarında, Twitter'da ve Facebook'ta milyonlarca hayranı bulunan isimler yer alıyor. 95 puan ile Rihanna, 94 puan ile Lady Gaga ve 92 puan ile Barack Obama da listenin tepesindeki diğer isimler.

Klout skorları size ne ifade ediyor? Klout skorlarının bu kadar çok önemsenmesi sizce doğru mu, yoksa yanlış mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.