Turkcell yeni kişisel TV platformu TVPlus'ı duyurdu

Turkcell yeni kişisel TV platformu TVPlus'ı duyurdu

Uzun süredir mobil şebekede (3G üzerinden) TV yayınlarını izleme imkanı sunan Turkcell, bu kez daha geniş bir kişisel televizyon platformuna imza atıyor. Bugün tanıtımı yapılan turkcelltvplus.com  Turkcell ve Turkcell Superonline abonelerine TV yayınlarının erişmenin yanısıra sinema filmlerini farklı cihazlar üzerinden izleme imkanı sunacak.

Bilgisayarlar ve mobil cihazlar için 42’den fazla kanalı erişime açan Turkcell TVPlus, dizi arşivi ve 200’den fazla film içeren Sinema Paketi ile sinemaseverlere de hitap edecek. 2 TL'den abone olunabileen servis sinema filmleri tarafında Kirala İzle seçeneği ile paket üyeliği olmadan da yine 2 TL’den başlayan fiyatlarla  gösterim yapacak.

Turkcell TVPlus'ta da TTNET'in Tivibu'sunda olduğu gibi TV yayınları 1 hafta geriye dönük izlenebilecek, izleyiciler sosyal ağlarda paylaşım yapılabilecek.

Bulut teknolojisine verdiği önemi geçtiğimiz hafta düzenlediği teknoloji konferansı ile gösteren Turkcell, cepten mobil internet ve Superonline fiber internet abonelerinden ek veri ücreti almayacak.

Hatırlanacağı üzere Superonline, Superplay ile maç yayını ve film kiralama servisini başlatmıştı. Superplay halen açık görünüyor ama yakında yerini Turkcell TVPlus'a bırakacağını düşünmek sanırım yanlış olmaz.

1 Haziran’a kadar Başlangıç Paketi'ni ücretsiz olarak sunacak olan Turkcell'in bu girişimi Türkiye'de 3 oyuncunun da dahil olduğu mobil ve karasal genişbant internet rekabetinde yeni bir kulvar ekledi diyebiliriz. Bakalım pazar payı mücadelesi nasıl ilerleyecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.