Nasıl.TV test sürecinden yenilenerek çıktı

Nasıl yapılır, sorusuna profesyonel video çekimleriyle yanıt veren Nasil.TV, kapalı test sürecinden çıktı.
Nasıl.TV test sürecinden yenilenerek çıktı

Nasıl yapılır, sorusuna profesyonel video çekimleriyle yanıt veren Nasil.TV, kapalı test sürecinden çıktı. Artık herkesin üye olabileceği girişim yaptığı bir takım yeniliklerle geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Kapalı test süreci yaklaşık 750 kullanıcı ile tamamlanmış ve HTML5 desteği ile mobil ve tablet cihaz kullanıcılarına erişim potansiyeli üst seviyeye çıkarılmış. Yine artan üye tabanına kesintisiz hizmet vermek için uygulama mimarisi bulut üzerinde genişleyebilir hale dönüştürülmüş.

Şu an 500'e yakın video barındıran Nasıl.TV, konu içeriği üzerine de çalışmış. Yeni videolar kademeli olarak siteme dahil edilecekmiş. Her ne kadar test süreci için iyi bir şekilde karşımıza çıksa da sistem üzerinde performans iyileştirmeleri ve hata ayıklamaları da yapılmış.

Diğer yandan Mynet'le de Nasıl.Tv videolarının Sebastiyan.com'da yayınlanması konusunda anlaşma yapılmış. Böylece Mynet'in video reklam üzerinden gelir paylaşım modelini dışarıya açmaya başladığını da öğrenmiş olduk.

Nasıl TV'nin ne kadar ilgi göreceğini test sürecinden çıkmasıyla daha net görebileceğiz. Eğer test sürecinde verdiğimiz davetiyeleri kaçırdıysanız şu an Nasıl.TV'ye kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.