Dijital dünyanın 10 yılı bu konferansta konuşulacak

Dijital dünyanın 10 yılı bu konferansta konuşulacak

“Dijital Dünyanın 10 Altın Yılı ve Geleceği” başlıklı konferans 17 Nisan Salı günü Point Hotel Barbaros’ta düzenlenecek. Türkiye’de internetin gelişiminin bir yansıması olarak kabul gören Altın Örümcek Web Ödülleri’nin 10’uncu yılında düzenlenen konferansta hem geride kalan on yıl değerlendirilecek hem de geleceğe ışık tutulacak. Konferans, sektörün önemli fikir liderlerini, marka ve şirket yöneticilerini, sektör çalışanlarını, bu alana yatırım yapanları ve yatırım yapmak isteyenleri bir araya getirecek.

DorukNet Genel Müdürü Gökhan Erkman’ın gerçekleştireceği açılış konuşmasıyla ile başlayacak etkinlikte Webrazzi’nin kurucusu Arda Kutsal dijital dünyada yaşanan dönüm noktalarını ve gelecek analizlerini değerlendirecek.

ComScore’dan Ahmet Damgacıoğlu internetteki pazarlama dünyasını ve bu dünyanın önemini rakamlarla ortaya koyarken, Ersan Özer internette girişimciliğin başarı hikayesini dinleyicilerle paylaşacak. Hürriyet İnternet Grubu Başkan Yardımcısı Erhan Acar dinleyicilerle internette ve sosyal medyada özgün içeriğin önemi konusunda bilgiler aktaracak. Campaign Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tolga Tuna ise pazarlama iletişiminde Türkiye’nin geldiği yeri dünyadan diğer örneklerle karşılaştırarak gözler önüne serecek.

Dijital dünyaya yön veren önemli isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı konferansa katılım için buraya tıklayarak kayıt olmak gerekiyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte katılımcı sayısı sınırlı olduğu için haliyle öncelikli kayıtlar esas alınacak. Daha detaylı bilgi almak için bu adrese e-posta gönderebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.