Webrazzi Veritabanı: Türkiye internet ekosistemi tek adreste

Webrazzi Veritabanı: Türkiye internet ekosistemi tek adreste

Pek çok okuyucumuzun uzun süredir beklediği ve zaman zaman bu beklentilerini bizimle de paylaştığı Türkiye internet pazarını tek bir veritabanı altında toplama projesini hayata geçirdik. Webrazzi Veritabanı, nam-ı diğer Webrazzi VT, Türkiye internet pazarında yer alan şirketler ve kişilerin tamamen sizin eklediğiniz ve güncellediğiniz bilgilerinin bulunduğu bir bilgi kaynağı olacak.

Bugün beta yayınına başladığımız Webrazzi Veritabanı'nda şimdilik birkaç yüz kayıt bulunuyor. Kısa süre önce yeni kayıtları eklemeye başladık ve sadece bu sabahtan itibaren birkaç yakın dostumuza kendilerini eklemeleri için bilgi verdik ve çok değerli geri dönüşler aldık.

Webrazzi Veritabanı aslında uzun süredir hayata geçirmeyi istediğimiz bir projeydi ancak Webrazzi'nin yıllar içerisindeki gelişimi ve küçük bir ekiple sürdürdüğü yoğun temposu sebebiyle yayına almamız bugüne kadar gecikti. Veritabanı projesi Webrazzi okuyucularının büyük çoğunluğunun bildiği Crunchbase'in Türkiye pazarına odaklanmış özel bir versiyonu olacak.

Veritabanına siz de şirketinizi ve kendinizi ekleyebilir, bulduğunuz hatalar ya da iyileştirme önerileriniz olursa tech (at) webrazzi.com adresine e-posta atabilir veya yorumlarda bildirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.