Restomob.com: Restoran indirimleri 2 liraya cebinizde

Restomob.com: Restoran indirimleri 2 liraya cebinizde

Bugün grup alışveriş pazarına adım atmak artık büyük cesaret ve mali güç gerektiriyor. Eski girişimler değişmeye çalışırken Restomob.com gibi farklı girişimler de pazarda kendine yer bulmaya çalışıyor.

Emre Savcı ve Sinem Erdoğdu tarafından hayata geçirilen girişim kendini restoranlara özel ücretsiz tanıtım ve indirim platformu olarak tanıtıyor. Restoranlardan alınan tüm indirim fırsatları, site üzerinde 2 TL karşılığında satışa sunuluyor.

Genç girişimcilerin ödeme tarafındaki tercihi ise projeyi daha özgün kılıyor. Restomob'a üye olan kullanıcılar sadece mobil ödeme ile ödeme yapıyor.

Kredi kartı ile ilgilenmediği için Restomob'un hedef kitlesini kabaca 25 milyon (12 yaş üstü internet kullanıcı sayısı) olarak düşünebiliriz. Restoranlardan hiç bir ücret talep etmediği gibi restoranlar sayfasında sürekli tanıtım imkanı sunuyor. Üyelerine ise düşük bir bedel karşılığında indirimli yemek yeme vb. imkanı sunuyor.

Bu alanda daha geniş hizmet veren MobilHediyem.com'un şimdilik çok parlamadığını biliyoruz ama konu yemek olduğu için Restomob'un hem internette indirim/firsat pazarı adına hem de mobil ödeme adına bir başarı hikayesi olabileceğini söylemek mümkün. Tabii sahadaki pazarlama ekibinin gayet iyi çalışması gerekiyor.

İndirim oranları çığrından çıkmayıp, kuponlar kolay elde edilebilir ve kullanılabilir olduğu sürece grup alışveriş pazarının ömrünün daha uzun olacağını söyleyebiliriz. Bakalım Boğaziçi Üniversitesi HayalEt programında ilk 50 proje arasına giren ve eğitimlerine devam eden Restomob ekibi kendini ne kadar ileri taşıyabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.