Arabnet Digital Summit'te Türkiye pazarı konuşulacak

Arabnet Digital Summit'te Türkiye pazarı konuşulacak

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük dijital zirvesi “Arabnet 2012 Digital Summit" Beyrut’ta başladı. Arabnet Roadshow 2010 ve Arabnet 2011 Shift Digital Summit’in devamı niteliğindeki buluşma 31 Mart'ta sona erecek.

Organizasyona Wikimedia, SocialBakers, TechCrunch, Pokeware, Vodafone, MENA Apps gibi markalar konuşmacı olarak yer alırken, Türkiye'den Webrazzi Medya sponsoru, MediaNova Canlı Yayın Sponsoru, Dekatlon Buzz, Pordiva ve Semanticum ise Destekleyenler arasında yer alıyor. Etkinlik kapsamında Türkiye pazarının başka önemli isimleri de deneyimlerini paylaşıyor olacak.

Çok sayıda seminer ve panelin yer aldığı zirve kapsamında Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal "The Massive Growth of the Turkish E-Commerce Market" başlıklı oturuma konuk olacak. The Wall Street Journal gazetesi teknoloji editörü Ben Rooney'in yöneteceği panele Kutsal'dan başka Earlybird Venture Capital ortağı Evren Üçok ve Yemeksepeti.com'un CEO'su Nevzat Aydın da katılacak. Panel 30 Mart saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Arabnet 2012 Digital Summit'te ayrıca Peak Games CEO'su Sidar Şahin, şirketin neden Kammelna'yı satın aldığını ve yerel büyümenin önemini izleyicilerle paylaşacak. Şahin'in sunumu 30 Mart günü saat 12:15'yte gerçekleşecek. Aynı gün saat 15:45'te ise Pozitron kurucusu ve CEO'su Fatih İşbecer kurumlar için mobil uygulamaları anlatacak.

Beş günlük maraton

İlk olarak 2010 yılında “Arabnet Roadshow 2010” adıyla ve Google’ın desteğini alarak ses getiren bir organizasyona imza atılmış ve Ortadoğu’nun birçok kentinde uluslararası workshoplar düzenlenmişti. İkinci kez dijital sektörden yatırımcılar, şirket sahipleri ve kurumsal şirketlerin temsilcilerinin bir araya geldiği “Arabnet 2011 Shift Digital Summit”, Ortadoğu’daki internet yasakları ve uzun süren tartışmaların üzerinden çok da geçmeden, 2011 de yine adından çok söz ettirecek şekilde düzenlendi.

Bölgesel ve global sponsorların desteğini alan “Arabnet 2012 Digital Summit”, bu yıl 5 gün sürecek ve geçtiğimiz yıllara oranla çok daha fazla katılımcı ve daha büyük destekçileri ağırlayacak. Ortadoğu’nun en modern kentlerinden Beyrut’u ülkemizden ziyaret edebilmek için vize gerekmiyor ve bu büyük buluşmaya Türkiye’den de ilginin bir hayli fazla olması bekleniyor.

Beş gün boyunca devam edecek etkinliği live.arabnet.me adresinden izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.