Pinterest Şubat'ta yüzde 52 büyüdü

Pinterest'in Şubat ayında günlük ziyaretçi sayısının 1.36 milyona ulaştığını paylaşmıştık.  ComScore'un aylık olarak paylaştığı ABD'nin en çok ziyaret edilen sitesi sıralamasında Pinterest'in Şubat ayında yüzde 52 büyüdüğü açıklandı.  Sosyal ağ toplamdaysa 17.8 milyonluk tekil ziyaretçiye ulaşmış durumda.

Gelelim Pinterest'in 2012 başından beri ne yaptığına. Sosyal ağ 2012 yılının ilk gününden itibaren 7.5 milyon tekil ziyaretçi kazanmış durumda. Sosyal böylece 2012 başından beri yüzde 237 büyümüş oluyor.

Aşağıda paylaştığımız ComScore'un ilk 50 sıralamasında Pinterest yer almıyor. Ancak sosyal ağın ilk defa ABD ilk 100 sıralamasına girdiği görülüyor. Pinterest aynı oranlarda büyümeyi devam ettirirse, önümüzdeki aylarda ComScore'un ABD'de en çok ziyaret edilen ilk 50 site arasında girebilir.

Pinterest'in Türkiye'deki kullanıcı sayısıyla ilgili herhangi bir bilgi şu ana kadar yayınlanmadı. Ancak Pinterest rüzgarına Türkiyeli kullanıcılarında kapıldığını söylemek mümkün. Birkaç şirket Pinterest sayfalarını açtı ve birçok şirkette kendi Pinterest sayfalarını açmak için hazırlıklar yapıyor.

ABD'de en çok ziyaret edilen ilk 50 sıralamasından ilk 10 değişmedi. Geriye kalan sitelerin sıralamasında küçük değişimler var. Bu listeyi aşağıda inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.