MyCar: Araç sahibini plakayla Facebook'ta bulun

Mycar, bir aracın sahibini plakası üzerinden bulmanızı sağlayan bir Facebook uygulaması. Otomobil sevdamız ile Facebook'un popüleritesini yakalamaya çalışan girişim dikey alanda güçlü bir ağ kurmak istiyor.

Uygulama hem Türkçe hem de İngilizce hizmet veriyor. Uygulamayı kullanmak için aracınızın olması gibi bir ön şart yok. Arabası olan kullanıcılar ise kayıt bölümünden marka, model, renk, yıl ve plakasını (plakanız bize bilgilerinizin doğrulunu kontrol için gerekiyor) girerek sisteme dahil oluyor.

Hangi araca sahip olduğunuzu Facebook duvarınızda arkadaşlarınızla paylaşan uygulama, arama motoru üzerinden size ulaşılmasını da sağlıyor.

Şu an 10 bin üyeyi geçen kullanıcı sayısınıFacebook'un etkileşim gücü ile kısa sürede yukarılara taşımak isteyen Mycar,  kişisel araç geçmişinizi bir kayıt altında tutmanın yanısıra yakında açılacak istatistlik bölümüyle Türkiye'deki araba kullanıcılarının istatistiğini çıkarmayı hedefliyor.

Süreç içinde MyCar'ın Facebook'tan bağımsız bir web sitesi ve mobil uygulaması olması da planlanıyor. Gelir modelini hedefe dönük reklamlar üzerine kuran girişim şu an 3 yazılımcı ve 1 tasarımcı ile yoluna devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.