Google'da çalışmayan Gmail uzmanı ile tanışın

Google'da çalışmayan Gmail uzmanı ile tanışın

Google destek forumları sayesinde kullanıcıların yaşadıkları sorunları kendi aralarında yardımlarla çözme fırsatı sunuyor.

Böylece kullanıcı sorularının cevaplandırılması adına kullanıcılara açık ortamlar sunan Google'ın destek hattının yükü de yardımsever kullanıcılar sayesinde oldukça hafiflemiş oluyor. Kullanıcılar birbirlerine yardım ediyor, deneyimli kullanıcılar tartışmalara giriyor veya gelen acemi kullanıcıları en iyi şekilde yönlendiriyorlar.

Fakat aralarında biri var ki, haber niteliği taşıyor çünkü kendisi Gmail forumlarında tam 100 bin mesaj sayısına ulaşmış!

Brett isimli Gmail kullanıcısının takma adı bkc56. Destek forumlarında sorun yaşayanlara cevap veren Brett'in Google ya da Gmail'den hiçbir çıkarı yok ve 100 bin mesaj sayısına ulaşan ilk kişi olması sebebi ile, Brett Google tarafından Google'ın merkezi olan Googleplex'e davet edilmiş.

Googleplex'te gününü Google'daki destek uzmanları ve mühendislerle geçiren Brett'in, Google'da işe alınması yönünde yazılar bile mevcut. Google ise Brett'e büyük minnet duyuyor. Google, benzer şekilde yüksek katılım sağlayan kullanıcıları forumlarda özellikle belirtiyor ve pek çok forumda olduğu gibi düzeylere göre bir kast sistemi oluşuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.