LimangoBOX: Limango da kutu modeline giriyor

LimangoBOX: Limango da kutu modeline giriyor

E-ticaret belli bir noktaya kadar sadece fiziksel mağazaların internete taşınması olarak ilerledi ama artık sürekli şekil değiştiren bir ticaret modeli ile karşı karşıyayız. Limango, biri önemli iki farklı yenilikle bu değişimi doğruluyor.

Öncelikle Limango'nun ilk yeniliği olan LimangoARD'dan kısaca bahsedelim. LimangoARD, adından da (art + design ) anlaşılabileceği gibi tasarım ve  sanat alanında özel ürünler satışa sunuyor. Farklı ürün ve tasarımları yeni bir kavram içinde bir araya getiriyor.

Öğrendiğimiz kadarıyla Designers Studio açıldığı günden bu yana 60’a yakın tekstil tasarımcısını 4 milyonun üzerinde kullanıcı ile buluşturmuş. LimangoARD, bu açıdan da önem taşıyor.

Kutu modeline Limango yorumu

Gelelim ikinci ve asıl önemli yeniliğe. Limango'da Birchbox modeli olarak da bilinen, 'abonelikli kutu' dünyasına adım attı. Ancak bir farkla; Limango abonelik istemiyor.

LimangoBOX olarak adlandırılan yeniliğin öncelikle kozmetik ürünlerine odaklandığını görüyoruz. 6 adet deneme boyu ürün içeren kutular, biri kutu siparişinde kullanılmak üzere 3 ücretsiz kargo hakkı da veriyor.

LimangoPink bölümü içinde satışa sunulan LimangoBOX ürünlerinin asıl boyları da aynı zamanda yine bu bölümdeki kampanyalardan satın alınabiliyor.

E-ticarette yeni bir yönelim olarak görülen abonelikli kutu modelinin bu şekilde yorumlanması, özel alışveriş kavramı içinde bir ilk olarak görülüyor ama yakında diğer rakiplerin de benzer adımlar atacağına ve bu işi en iyi yorumlayanın daha hızlı büyüyeceğine şüphe yok.

Özel alışveriş modelindeki bu yenilenmenin diğer alanlarda da örnek alması gerektiğini paylaşmadan geçmeyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.