Tektasmatik.com: Dikey ve özel bir pırlanta mağazası

Tektasmatik.com: Dikey ve özel bir pırlanta mağazası

Tektaşmatik, e-ticarette hedefe yönelik hediye deneyimi sunan yeni bir girişim. Adından da anlaşılacağı üzere farklı kullanıcıların kendi takılarını oluşturması için online bir mağaza sunuyor.

Ejoya'nın 10. yıl projesi olarak hizmete sunulduğunu öğrendiğimiz Tektaşmatik, şu an için özgün tasarımlar oluşturmanıza izin vermiyor ama bütçenize uygun bir tektaş almanız için 4 farklı seçim kriteri içinde bir çok seçenek sunuyor.

Bütçenize uygun olanı almak için farklı yüzük, kolye ve küpe modelleri için yaklaşık 300 bin farklı seçenek oluşturabiliyorsunuz.

1993 yılından beri takı ve altın grubu ürünleri işinde olan ve 2002'den itibaren e-ticarete yönelen Ejoya, 14 şubat tarihinde açılan Tektaşmatik ile e-ticarete dair yönelimini ileri bir noktaya taşımış.

Hem dikey hem de seçime dayalı bir e-ticaret platformu olan Tektaşmatik'in kendi alanında yeni e-ticaret kullanıcılarına ulaşması muhtemel görünüyor ve Tektaşmatik'in bu ay sonunda yeni özelliklerle güncellenmesi de planlanıyor.

E-ticarette mücevherat pazarının ne kadar büyüyeceğini bilmiyoruz ama [email protected] adresine 'Webrazzi - Tektaşmatik' başlığıyla e-posta atan ilk 100 kişiden biri olursanız, ürün ve harcama sınırı olmaksızın yüzde 25 indirimle alışveriş yapabileceğinizi yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.