Evim.net'e yeni kardeş geldi: Mobilyalar.com

Evim.net'e yeni kardeş geldi: Mobilyalar.com

Evim.net ve bebekbezi.com girişimleriyle adından sıkça söz ettiren Özen kardeşler, yeni bir girişimle karışımızda. Özen kardeşlerin son girişimi Mobilyalar.com. Adından da anlaşılabileceği gibi yeni girişim bir mobilya dikeyi.

Webrazzi E-Ticaret'12 konferansımıza esprileriyle renk katan Ali Özen ile yeni sitesini konuştuk. Özen dün gece açılan Mobilyalar.com için "Daha sipariş gelmedi ama gezen çok" yorumunu yaptı :) Konuşmamız esnasındaysa Mobilyalar.com ilk satışını gerçekleştirmiş oldu.

Mobilyalar.com için 'çiçeği burnunda' deyimini kullanmak doğru olacak. Çünkü site dün gece açılmış. 500 farklı ürünle ticaret hayatına 'merhaba' diyen Mobilyalar.com, ilerleyen günlerde ürün yelpazesini genişleteceğini söyleyebiliriz.

Sade bir tasarımla kullanıcılarını karşılayan Mobilyalar.com, kategoriler ve büyük görsellerle aranılan ürünlerin kolayca bulunmasını sağlıyor. Sitenin üst kısmındaki barda TV üniteleri, Dolaplar ve Yataklar gibi 11 farklı kategori bulunuyor. Bu kısmın altında öne çıkan ürünlerin büyük görselleri yer alıyor. Sitenin sol tarafındaki kısımdaysa popüler markalar sıralaması var. Anlattığımız bu sade tasarımın aranılan ürünü kafa karıştırmadan hızlı bir şekilde bulunmasını sağladığını söyleyebiliriz. Kategoriler kısmında aradıkları ürünü bulamayan kullanıcılarsa sitenin üst kısmındaki arama motorundan yardım alabilir.

Geçtiğimiz yıllarda online reklamcılık alanındaki girişimleri olan Reklamstore ile tanıdığımız Ali ve Şencan Özen kardeşler, 2011'de Evim.net ile beraber e-ticarete yönelmişlerdi. Daha sonra bebekbezi.com ile yeni girişimde bulunan kardeşlerin elinde, nevresim.com ve yastik.com gibi alan adlarına sahip olduklarını hatırlatıyoruz. Özen kardeşlerden yakında yeni girişimlerini bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.