MIT Global Startup Workshop 28-30 Mart'ta Türkiye'ye geliyor

MIT Global Startup Workshop 28-30 Mart'ta Türkiye'ye geliyor

Türkiye'nin sadece yatırım yapılacak ülkeler sıralamasında değil, girişimci ülkeler sıralamasında da öne çıkması gerekiyor. Girişimcilik konusunda aktif davranan vakıf üniversitelerimizden Özyeğin Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi de bu minvalde dünyanın en önemli teknoloji üniversitelerinden MIT'nin Türkiye'de düzenleyeceği girişimcilik etkinliğine destek oluyor.

MIT'nin uluslararası alanda en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen adlı 3 günlük MIT Global Startup Workshop programı 28-30 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.  40 ülkeden gelen katılımcılar, MIT Enterprise Forum Turkey ev sahipliğinde Hüsnü Özyeğin, Hanzade Doğan, Ferit F. Şahenk, Ashok Rao, Iqbal Quadir ve Rakesh Malhotra gibi önemli girişimcilerle ve iş insanlarıyla tanışma fırsatı bulacak.

Directions for Innovation (İnovasyonda Yeni Ufuklar) temasını taşıyan bu yıl ki etkinlik, yine teknolojik, stratejik ve küresel pazara ilişkin yönelimler üzerinde duracak ve Türkiye'deki girişimcilik ekosistemini masaya yatıracak.

2011 yılı sonunda MIT EF'in iş planı yarışmasında Türkiye'den de başvuru alan MIT Enterprise Forum Turkey, 3 günlük bu etkinlikte kazananların 300’e yakın katılımcı ve yatırımcı ile ilişki kurmasını da sağlayacak.

Kısaca bilgi vermek gerekirse, MIT Global Startup Workshop 1998 yılından beri, yılda bir kez düzenlenen bir etkinlik ve bu yıl Türkiye'de 15. toplantısını düzenliyor. MIT Enterprise Forum Turkey ise Kasım 2010'dan itibaren ABD dışında, çeşitli ülkelerde bulunan dokuz şubesinden biri olarak girişimciliği desteklemeye çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.