iPad 3, 7 Mart'ta tanıtılacak

iPad 3'ün Mart ayı başında tanıtılacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ve sonunda iPad 3'ün tanıtılma tarihi Apple'ın gönderdiği davetiye ile belli oldu. Davetiyeye göre Apple, 7 Mart'ta San Francisco'da düzenleyeceği tanıtım etkinliği için son hazırlıkları yapıyor. Davetiyedeki resim ve yazan "Gerçekten görmeniz gereken bir şeyimiz var. Ve dokunmanız gereken" cümlesi, iPad 3'ü çıkacağını kesinleştiriyor.

Cihazın özellikleri hakkında söylentiler son birkaç haftadan beri hız kazanmıştı. Bu söylentilere göre cihazda 2048×1536 çözünürlüğe sahip Retina Display'in olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dört çekirdekli A6 işlemci (üretim hattından sızdığı söylenen bazı fotoğraflara göre A5X), 8 megapiksellik kamera ve iPhone 4S'te bulunan Siri özellikleri de söylentiler arasında. En ilginç söylentiyse cihazın iPad 2'ye göre birkaç milimetre daha kalın olması.

Yukarıdaki söylentilerde olan özelliklerin iPad 3'te bulunması Android'in Barcelona'da yaptığı şovu gölgeleyebilir. Haftaya Perşembe günü tanıtılacak cihazla ilgili ayrıntılı bilgilere Webrazzi'den ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.