GQ Türkiye'nin internet sitesi dergiyle aynı gün yayında

GQ Türkiye'nin internet sitesi dergiyle aynı gün yayında

Türkiye'deki erkek dergilerine bir yenisi daha ekleniyor. Amerika’da 80 yıl önce yayın hayatına başlayan erkek dergisi GQ, Türkiye'de yayın hayatına bugün başlıyor. Ancak önemli olan GQ Türkiye internet sitesinin de yarı-bağımsız bir yayın olarak dergiyle aynı anda yaşamına başlıyor olması.

GQ, dünyanın en çok izlenen erkek dergilerinden. Bizi daha çok ilgilendiren tarafıysa dünyada ilk tablet edisyonu yayımlayan dergilerden biri olması. Bunda Wired ve Vogue gibi alanında lider marka haline gelmiş dergileri barındıran Condé Nast grubunun yeni medyaya olan ilgi ve yatırımlarının rolü olduğu bariz. GQ'nun İngilizce edisyonunun, Kindle Fire, Nook ve iPad gibi cihazlarda uygulaması bulunuyor.

GQ Türkiye'nin tablet edisyonunun çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz ama kısa bir süre sonra yayına başlayacağını tahmin ediyoruz.

GQ Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmenliğini NTV televizyonunda yapımcı, sunucu ve yönetici olarak farklı görevlerde bulunan Mirgün Cabas yapıyor. Sosyal ağlarda oldukça faal olan ve bir hayli takipçisi bulunan Cabas, dergiye bu anlamda da önemli katkıda bulunacaktır. Elbette sık rastlanan, 'sosyal ağlarda kurumsal kimlikle çalışanların kişisel hesapları arasındaki olası uyumsuzluk' sorununu umarız kolay hallederler.

Webrazzi olarak GQ Türkiye'ye yayın hayatında başarılar diliyoruz. Derginin sanal alemde de başarılı ve kalıcı olmasını temenni ediyoruz.

GQ Türkiye'nin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.