Pilli Network'ten ayrılan 10Marifet.org hedeflerini büyüttü

Pilli Network'ten ayrılan 10Marifet.org hedeflerini büyüttü

Türkiye'nin ilk ve en profesyonel içerik ağı olan Pilli Network'ün geçtiğimiz yılın Haziran ayında kabuk değiştirdiğini hatırlarsınız. Pilli'nin en popüler sitesi şüphesiz bildirgec.org'du ama yanlış hatırlamıyorsam trafik açısından 10marifet.org bildirgec'i takip eden ikinci siteydi. Oldukça etkileşimli bir kitlesi olan 10marifet.org'un 1 ay önce kendi yolunu çizdiğini ve yenilendiği öğrendik.

Pilli Network'ten 1 ay önce ayrılan 10 Marifet'in en önemli yeniliklerinden biri Wordpress alt yapısına geçmiş olması. Arayüz yeniliklerinde son eğilimlerden beslendiği görülen 10 Marifet, işleyiş anlamında da güncellenmiş.

Kullanıcıların içerik üretmeye devam ettiği sitede yer alan özgün bildiri sayısı 70 bine ulaşmış. Kontrol edilerek yayınlanan bu bildiriler, sanırım 10 Marifet'in Türkiye’nin en büyük hobi ve el işi sitesi olma iddasına kesin bir delil niteliği taşıyor.

Türkiye'nin en üretken ve etkileşimli kadın internet kullanıcılarına ev sahipliğini yaptığını düşündüğüm eski Pilli projesinin aylık sayfa gösterimi 7 milyon'a yaklaşmış ve yaklaşık 1 milyon tekil kullanıcıya ulaşmış. Yaşanan yenilenme, bu rakamların sürekli artışını da tetiklemiş.

Şu an Pilli Network ve 10marifet gelirlerini reklamdan ve özel projelerden sağlıyor.  10 Marifet kullanıcıları ise yazılarından bloglarına, sosyal ağ hesaplarına ve hatta Pasaj hesaplarına yönlendirme yapabiliyor.

Öğrendiğimiz kadarıyla 10 Marifet, kısa süre içinde bir yemek ve şehirli kadın sitesi de açarak elindeki çevrimiçi kadın kitlenin etkileşimini arttıracak. Üretkenlik açısından ciddi önemi olan bu kitlenin neler yapacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.