Dijital Akademi online pazarlama ve reklamcılık eğitimleri düzenliyor [Yüzde 10 İndirim]

Dijital Akademi online pazarlama ve reklamcılık eğitimleri düzenliyor [Yüzde 10 İndirim]

İnternet dünyası ticaret ve iletişim gibi önemli alanlardaki payını arttırdıkça bir pazarlama mecrası olarak da değer kazanıyor. Bu da internetin dinamiklerini anlayan iş gücüne duyulan ihtiyacı artırıyor. Dijital Akademi de kendini bu alanda geliştirmek isteyenler için biz dizi eğitim programları sunmaya başlıyor.

Dijital Akademi, dijital pazarlama kapsamındaki tüm alanlarda, kendi ifadesiyle "derinlemesine eğitim programları" hazırlıyor. Eğitimleri verenler sektörün uzman isimleri ve Dijital Akademi'nin amaçlarından biri de sektörel derinliği ve dijital farkındalığı arttırmak.

Kendi konusunda sadece teorik değil, pratik bilgisi de olan eğitmenler, katılımcılara da aynı şekilde teorik ve uygulamalı anlatımlar yapıyor. Üniversitelerle iş birliği içinde hazırlanan Dijital Akademi eğitimleri; genel programlar, uzmanlık programları ve mini eğitimler olarak 3'e ayrılıyor.

Bugün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılacak olan SEM (arama motoru pazarlaması) eğitimi için kayıtları dolduran Dijital Akademi, Webrazzi okuyucularının gelecek eğitimlere katılımı için yüzde 10 indirim sunuyor. Kayıt yaptırırken WEBRAZZI kodunu belirtmeniz yeterli  olacak.

Dijital Akademi eğitim takvimine ve eğitmen listesine göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.