Etohum 40 söyleşileri Talip Taştemel'in kurduğu Open Agenda ile sürüyor. Open Agenda, geleceğe yatırım yapan hizmet sektörünün yenilikçi işletmelerine yönelik ürünler sunan bir teknoloji şirketi.

Girişimin amacı, hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin internet üzerinde işlerini büyütmelerine yardımcı olmak. OpenAgenda, SaaS modeli ile sunduğu hizmetlerle büyük ölçekli kuruluşların kullandığı yüksek maliyetli yazılımlar kalitesinde ve fonksiyonelliğinde web servislerini, kolayca erişebilir fiyatlarla sunuyor.  Interaktif Randevu Servisi, hizmet sektörü işletmelerinin web siteleri, Facebook sayfaları, mikrositeleri veya OpenAgenda web sayfaları üzerinden 7/24 randevu alınabilmesini sağlıyor.

Planlama, kaynak yönetimi, CRM, performans değerlendirme gibi konularda Kobi’lerin işlerini büyütmeleri ve verimliliklerini artırmaları için çalışıyor. Kobi’leri sektörel ve internet pazarlama trendleri konusunda bilgilendiriyor.  Internet Reklam Çözümleri de işletmelerin web trafiğini artırmak ve yeni müşteri kazanımlarına destek olmak amacıyla internet reklam paketleri  sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.