Warner Bros ve Disney filmleri Samsung Smart TV'de

Warner Bros ve Disney filmleri Samsung Smart TV'de

Fiyatları hızla düşen ve pek yakında standart hale geleceğini düşündüğümüz ‘akıllı tv’lerin diğerlerinden farklılaştığı nokta elbette internet tabanlı içerik ve servisleri televizyon kanallarının yanına eklemesi. Ancak gelinen noktada ‘akıllı tv’lerin sunduğu içerik zenginliği kadar o içeriğin mobil platformlarla senkronize olabilmesi kritik önemde.

En büyük panel TV üreticilerinden Samsung bugün Saran Holding’le bir basın toplantısı düzenleyerek ‘Smart TV’ serilerinde Warner Bros, Walt Disney ve RHI Entertainment’ın arşivindeki filmlerini izleyiciye sunmaya başladığını duyurdu. Ancak bizce asıl önemlisi, bu içeriğe Samsung’un diğer ‘akıllı’ platformları üzerinden, yani akıllı telefon ve tabletlerle de erişilebiliyor olması.

İşbirliği kapsamında sadece Samsung ‘akıllı cihaz’ kullanıcılarına, her ay güncellenecek şekilde, yıl boyunca 200 film, 150 bölüm dizi ve 150 bölüm çizgi film sunulacak. Açıklamaya göre bunların bedelleri de Samsung Electronics tarafından karşılanacak. Bunların yanı sıra vizyondan yeni çıkan bazı filmlere de ücretli erişim olacak. Servisin sadece yeni nesil değil, daha önce satın alınan Samsung Smart TV’lerle de çalışacağı bilgisini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.