Birçok ünlü isim ve oyun karakterleri için yapılan 'bebek'lere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz yıl yaşamını kaybeden Apple'ın efsanevi patronu Steve Jobs'ın oyuncak figürü üretildi. Üstelik de oldukça gerçekçi bir tasarımla.

Yaklaşık 30 cm boyundaki Jobs bebeği, ailesinden veya Apple'dan her hangi bir itiraz gelmezse 99 dolarlık etiketle Şubat ayında ABD'de satışa sunulacak.

In Icons adlı oyuncak şirketi, piyasaya süreceği Steve Jobs oyuncağını tanıtmak için bir de web sitesi kurdu. Web sitesi üzerinden sergilenen oyuncak setinde Jobs'ın kültleşmiş siyah renk balıkçı yaka kazağı, mavi kot pantolonu ve yuvarlak gözlükleri de bulunuyor. Daha önce Facebook kurucusu Mark Zuckerberg için de benzer bir oyuncak piyasaya sürülmüştü.

Apple hayranlarının üzerinde Apple logosu olmasa da oyuncağa yoğun talep göstereceğini düşünüyoruz. Elbette Jobs'ın halen hayatta olan aile üyeleri ve/veya ailesinin oyuncağın piyasaya sürülmesini engellemesi söz konusu. Ön sipariş toplamaya başlayan üretici firma, her hangi bir engelleme veya gecikme durumunda ödenen paranın iade edileceğini taahhüt ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.