The Muppets'lı Google Hangouts Reklamı

Google+ günden güne sessiz sedasız yeni özelliklerini birer birer duyurmaya ve uygulamaya sokmaya devam ediyor. Daha önce kullanıma sunulan bu özelliklerini de reklamlar ile birlikte tanıtıyor ve destekliyor. Şu anda kullanılabilir durumda olan Google Hangouts'u tanıtmak için hazırlanan eğlenceli reklam videosunda ise The Muppets karakterleri kullanılmış.

Google Hangouts ile birlikte, Google+'taki çevrelerinizle (Circles) topluca görüntülü konuşmalar düzenleyebiliyorsunuz. Yani birden fazla arkadaşınızın katılabildiği bu video konferans sisteminde, çevreleriniz ile birlikte görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. O çevrenizde bir görüntülü konuşma yapıldığı da size Google+ üzerinden bildiriliyor ve istediğiniz an konuşmaya dahil olabiliyorsunuz.

Google, The Muppets ile birlikte eğlenceli bir reklam filmi hazırlamış. Webrazzi okurlarımız mutlaka hatırlayacaklardır, bu Google'ın The Muppets ile ilk buluşması değil. Geçtiğimiz Eylül ayında kuklaların yaratıcısı Jim Henson'ın 75. yaş günü onuruna bir Google Doodle hazırlanmış ve bir gün boyunca Google anasayfasında yer almıştı.

Bunun yanı sıra, Google+'ta yer alan ilk Google+ Sayfalarından birisi de The Muppets'ın sayfası olmuştu. Arka fonunda Queen ve David Bowie'den Under Pressure şarkısını kullanması ile de gönlümüzü ayrıca fetheden bu Google+ özelliğinin reklam filmini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BSsJtzPng5U?version=3&hl=en_US&rel=0

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.