Londra 2012 Olimpiyatlarına Facebook'tan Bilet Kazanma Şansı

Londra 2012 Olimpiyatlarına Facebook'tan Bilet Kazanma Şansı

Spor organizasyonlarının gün geçtikçe sosyal medyaya olan ilgilerinin arttırdıklarına sıkça şahit oluyoruz. 2012 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek oyunlar için hazırlıklar ve heyecan tüm hızı ile sürüyor.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları'nın tanıtım faaliyetleri kapsamında sosyal medyadan da yararlanılıyor. Twitter hesapları ve Facebook sayfaları üzerinden sürekli olarak aktif olan Londra 2012 Yaz Olimpiyatları'nın sponsoru Thomas Cook'un da bir Facebook sayfası mevcut.

Sponsorların da desteği ile gerçekleşen sosyal medya kampanyalarının markaya olan ilgiyi de arttırması hem Thomas Cook'a, hem de Londra 2012'ye çift taraflı bir katkı sağlıyor.

Thomas Cook, Londra 2012 için oluşturduğu Facebook sayfası üzerinden sorduğu basit sorularla katılımcılara 2 günlük Londra 2012 Yaz Olimpiyatlarına katılım bileti veriyor. Yarışmanın kazananı, 2 gün boyunca Londra'da konaklayacak ve bir jimnastik, bir de basketbol müsabakası olmak üzere 2 tane olimpiyat yarışı izleme fırsatı yakalayacak. Yarışmaya katılmak için Thomas Cook London 2012 sayfasını beğenmeniz ve yarışma sorusunu doğru olarak cevaplamanız gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.