Facebook Etkinlik Önermeye Başladı!

Facebook dinamik yapısı ile sürekli güncellenmeye ve yenilikler getirmeye devam ediyor. Facebook yine bir başka yeniliğe imza attı ve Etkinlikler kısmı altında yer alan Önerilen Etkinlikler (Suggested Events)  kısmı ile artık bizlere yeni etkinlikler önerecek.

Gerçek hayatlarımızdaki sosyal tecrübelerimizi de sosyal ağlara aktardığımız ve aslında sosyal medyayı da hayatlarımıza entegre ettiğimizden dolayı, Facebook'un etkinlik önerileri yeni bir şeyler keşfetmek adına kullanıcıların işine yarayacağını tahmin ediyoruz. Çevrimdışı etkinliklerin de çevrimiçi olarak takip edilmesi ve keşfedilmesi de kullanıcılara büyük kolaylık getiriyor.

Facebook Önerilen Etkinlikler, gerekli bilgileri arkadaşlarınızın katılacağı etkinliklerden ya da geçmişte Facebook Mobil üzerinden check-in olduğunuz mekanlara göre belirliyor ve size öneriler sunuyor. Hangi arkadaşlarınızın hangi etkinliğe gideceklerini, RSVP durumlarını Önerilen Etkinlikler sekmesi altında takip edebiliyorsunuz.

Önerilen Etkinlikler ile yeni mekanları keşfetmek, arkadaşlarınızın nereye gideceğini bilmek adına avantajları var haftanın bu son iş gününde, aklında "Bugün nereye çıksam?" sorusunu olan Webrazzi okurlarının da Önerilen Etkinliklerine bir göz atmalarını tavsiye ederim. Belki de akşam planınızı oluşturmanızda Facebook'un size bir yararı dokunabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.