İTO'nun Başarılı KOBİ Yarışması 6. Kez Düzenleniyor

İTO'nun Başarılı KOBİ Yarışması 6. Kez Düzenleniyor

İstanbul Ticaret Odası bu yıl 6. kez Başarılı KOBİ Yarışması ile başarılı Türk girişimcileri ödüllendirmeye hazırlanıyor. Yarışma girişimcileri motive etmeyi, teknolojiyi, yenilikçi ve yaratıcı iş fikirlerini tetiklemeyi hedefliyor.

Türkiye'den küresel pazarlara açılan yüksek katma değerli KOBİ'lerin sahne aldığı yarışma 8 kategoride (Teknoloji ve İnovasyon, İhracat Başarısı, Yan Sanayide Başarılı KOBİ, Kalkınmada Öncelikli Yöreler, Kadın Girişimciler, Genç Girişimciler, Başarılı Meslek Liseleri veya MYO) düzenleniyor.

2008 yılından önce kurulan ve KOBİ tanımına uygun (250 kişiden az yıllık çalışan istihdam eden ve yıllık net satış hâsılatı ya da mali bilânçosu 25 milyon Türk Lirasını aşmayan) şirketlerin yarışacağı Başarılı KOBİ Yarışması'nda kategori birincilerine yaklaşık 60.000 TL, ikinci olan firmalara ise 30.000 TL değerinde çeşitli ödüller verilecek.

Açıkçası Webrazzi'nin bu yarışmaya çok sayıda girişimci yönlendirebileceğini söylemek zor. Ancak 'reklamın iyisi kötüsü olmaz' misali, yarışmanın da iyisi kötüsü olmaz diyebilirim. İş görüşmeleri gibi, her yarışma da ayrı bir deneyim kazandırır. Fikir yarışmalarına da fikrinizin korunduğundan emin olduktan sonra katılmaktan fazla çekinmeyin. Kimi yarışmalarda küçük de olsa, emekleriniz için bir karşılık alma şansınız olur ve eğer kazanırsanız olumlu bir motivasyon ile yolunuza devam edebilirsiniz. Aynı zamanda potansiyel rakiplerinizi görebilirsiniz.

Başarılı KOBİ yarışması hakkında detaylı bilgiler için itokobiyarismasi.com'u ziyaret edebilirsiniz. Son başvuru tarihi 16 Ocak 2012.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.